Over mijzelf

Razend volle agenda’s, een hoge werkdruk en niet zelden te weinig tijd voor mijzelf. Een herkenbaar beeld voor velen. Ook voor mij toen ik nog in diverse ondersteunende functies in de (GGZ-)zorg en recentelijk ook op het gebied van Human Resources in de kinderopvang  werkzaam was. Was ik de enige? Nee, zeker niet. Ook van collega’s hoorde ik regelmatig verhalen over slecht slapen, verlies van energie, hoofdpijn en meer.

Hoewel ik met veel plezier in de zorg heb gewerkt had ik al geruime tijd een wens om mijn koers te verleggen. Met de uitkomst van een loopbaantraject en gevoed door gesprekken met vriendinnen en mensen in mijn netwerk, werd ik mij bewust van de wens vrouwen te willen ondersteunen. Ondersteunen bij het met volle aandacht naar zichzelf te (gaan) luisteren. De ‘automatische piloot’ even uit te schakelen en onverdeelde aandacht en liefde aan zichzelf te geven. De opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) sloot goed op deze wens aan.

 ‘Wandelen in de natuur brengt de geest in beweging en zet de zintuigen op scherp. Het maakt je creatief en met wandelen kom je tot jezelf” (uit: ‘Ode aan het wandelen’ , David Le Breton, hoogleraar Antropologie en Sociologie).

Als dagelijkse wandelaar in de natuur ervaar ik dit al jaren. Moeder Natuur geeft rust, ruimte en energie. Daarom ook nam ik het besluit mij verder te ontwikkelen als ‘wandelcoach’ en volgde ik hiertoe de opleiding bij het ICM.  

Met wie ik ben, mijn werkervaring en inzichten uit mijn opleidingen ben ik nu gestart als wandelcoach en bied ik individuele energiewandelingen aan.

Met De Energie-Wandeling ondersteun ik je graag bij het hervinden van je balans en bij het vinden van inzichten en antwoorden op voor jou belangrijke vragen.

In de wandelingen neem ik alle tijd om met aandacht naar jouw verhaal te luisteren. Door de werking van de natuur, ons gesprek én met ondersteuning van oefeningen kom je weer echt in contact met jezelf. Je wordt je bewust van datgene wat op dit moment jouw aandacht nodig heeft. Ik beloof je; de kwaliteit van je leven en je werk wordt beter van!

Aandacht, echte onverdeelde aandacht voor jezelf. Er bestaat geen groter cadeau!