De Energie-Wandeling

Met De Energie-Wandeling ondersteun ik je graag bij het hervinden van je balans en bij het vinden van inzichten en antwoorden op voor jouw belangrijke vragen. In de wandelingen neem ik alle tijd om met aandacht naar jouw verhaal te luisteren. Door de werking van de natuur, ons gesprek én met ondersteuning van oefeningen kom je weer echt in contact met jezelf. Je wordt je bewust van datgene wat op dit moment jouw aandacht nodig heeft. Ik beloof je; de kwaliteit van je leven en je werk wordt beter van!

Wat zijn de voordelen van de Energie -Wandeling?

  • Je hoeft niet constant oogcontact met je coach te maken, zoals in een afgesloten kamer. Ook voelt het laten vallen van een stilte minder snel ongemakkelijk. Een stilte tijdens een gesprek biedt je ook ruimte hetgeen is gezegd even te overdenken. Zo ontstaan mogelijk nieuwe, misschien zelfs betere gedachten.

 

  • Als je in beweging bent, laat je je gedachten makkelijker de vrije loop. Hierdoor komen jij en je coach beter tot de kern van je probleem of vraag.

 

  • In de natuur zijn, verlaagt stress. Uit onderzoeken blijkt dat we in de buitenlucht minder van het stresshormoon cortisol aanmaken. Hierdoor kunnen we makkelijker beslissingen nemen en ons beter concentreren.

 

  • In de natuur kan je tal van symbolen vinden en die koppelen aan je hulpvraag. Denk hierbij aan een groep bomen die te dicht bij elkaar staan. Of aan een kruispunt van een aantal paden, dat symbool staat voor het punt waarop jij nu ook in jouw leven bent aanbeland.

 

  • Na afloop van de Energie-Wandeling heb je én aan je mentale welzijn gewerkt én ben je in de buitenlucht in beweging geweest. Dit geeft een voldaan gevoel.

Kortom, met de Energie-Wandeling geef je aandacht, echte onverdeelde aandacht aan jezelf. Er bestaat geen groter cadeau!